
ΨΑΡΙ ΑΛΑ ΣΠΕΤΣΙΩΤΑ
Με θέα το παλιό λιμάνι των Σπετσών, μια σφυρίδα μαγειρεύεται σύμφωνα με μια παραδοσιακή συνταγή.
Νυχτερινή περιήγηση στην Αίγινα και στα στέκια των ντόπιων με τη βοήθεια μιας παρέας από το νησί.
![]() |
![]() |
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Με θέα το παλιό λιμάνι των Σπετσών, μια σφυρίδα μαγειρεύεται σύμφωνα με μια παραδοσιακή συνταγή.
Τα αμυγδαλωτά της Ύδρας, όπως αυτά που μας φτιάχνουν, είναι ονομαστά λόγω της εξαιρετικής ποιότητας και νοστιμιάς τους.
Μια γλυκιά συνταγή με βάση το λεμόνι, συσχετίζει τον Πόρο με τον Γαλατά και το λεμονοδάσος.